Szép bevétellel

Az Óz-film a mozis bevételi lista élén

Az Óz, a hatalmas című Disney-filmre voltak a legtöbben kíváncsiak a hétvégén az észak-amerikai mozikban, a péntektől játszott alkotás 80,3 millió dolláros (18,4 milliárd forintos) bevétellel ugrott a lista élére.

2013.03.10 19:32MTI

Az Óz-történet újabb, 3D-s feldolgozása - amelyben Franco Nero, Mila Kunis, Michelle Williams és Rachel Weisz játsszák a főszerepeket - 200 millió dollárba került és további 100 milliót tesznek ki a marketingköltségek. 

A bevételi lista második helyére szintén egy 3D-s alkotás, a Warner stúdió Az óriásölő (Jack the Giant Slayer) című filmje került 10 millió dolláros (2,3 milliárd forintos) összeggel. A heti box-office lista harmadik helyét a Személyiségtolvaj (Identity Thief) foglalja el, a Universal stúdió filmje 6,3 millió dollárt (csaknem 1,4 milliárd forintot) kasszírozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.