Kalandos szórakozás

Az óriásölő aratott a mozikban

Az óriásölő című, fölöttébb szórakoztató és látványos kalandfilm aratott a hét végén az amerikai és kanadai mozikban, becslések szerint 28 millió dolláros - több mint 8 milliárd forintot kitevő - bevétellel minden más alkotást maga mögé utasított.

2013.03.03 19:52MTI

A 189 millió dolláros költségvetéssel készült, az egész család számára izgalmas és élvezetes kikapcsolódást nyújtó, különleges hatásokkal zsúfolt film Babszem Jankó klasszikus meséjének modern változata. Nicholas Hoult fiatal farmert alakít benne, aki elindul az óriások földjére, hogy megmentse az elrabolt hercegkisasszonyt. 

A Jason Bateman és Melissa McCarthy főszereplésével forgatott, Személyiségtolvaj című vígjáték 9,7 millió dollárral a második helyre csúszott vissza a mozik pénztárainál, miután két hétvégén is vezetett. 

A Másnaposok alkotóinak új, a harmadik helyet megkaparintó filmjére, a Képszakadásra 9 millió dollár összegben vásároltak jegyet péntektől vasárnapig. A fergeteges vígjáték három barátról és egy rosszul sikerült beavatási szertartásról szól. 

Az utolsó ördögűzés című horror folytatása (The Last Exorcism Part II) 8 millió dollárt csalt ki a moziba járók zsebéből, és a bevételi lista negyedik helyén mutatkozott be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.