Kiváló borok, programok

Első alkalommal rendeznek Etyeki Pikniket

Első alkalommal rendeznek Etyeki Pikniket szombaton.

2013.01.18 20:29MTI

A szervezők tájékoztatása szerint az évszakonként jelentkező esemény felváltja a 2003 óta megrendezett Pincefesztivált és a Kezes-lábos fesztivált. A rendezvényeken továbbra is felvonultatják hazánk gasztronómiai kultúrájának színe-javát: a legkiválóbb magyar borászok és gasztronómiai, valamint kézműves kiállítók mellett művészek, zenészek is fellépnek. 

A szombati eseményen az etyeki mellett vendégborászok borait kóstolhatják meg az érdeklődők, többek között Villányból, Somló-hegyről, Mátraaljáról, Balaton-felvidékről. 

A forraltbor-versenyen Besenyei Péter, Várkonyi Andrea, Bochkor Gábor, Gianni és Rókusfalvy Pál méri össze tudását. A kulináris élvezetek kedvelőit juhtúrós puliszka, kocsonya, házi grillázs, gulyásleves, töltött káposzta variációk, disznóvágás és töpörtyűsütés is várja. 

A zenei kínálatból kiemelkedik Rakonczai Imre koncertje, de rajta kívül fellép a Folt zenekar, valamint Martins Carlos latin gitáros is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.