Deszkás piknik

A deszkások saját Criticall Mass-t csinálnak Budapesten

A Deszkás Piknik nevű civil szervezet felvonulást rendez Budapesten a sportág népszerűsítése céljából augusztus 13-án, szombaton 15 órától.

2011.08.09 17:23ma.hu

A főváros II. kerületéből, a Széna térről indul a gördeszkás menet a Városligetbe, ahol a felvonulás után folytatódik Magyarország legnagyobb deszkás találkozója - adta hírül a szervezet.

A vonulókat Magyarország legjobb gördeszkása, Karkossiák Zsolt fogja vezetni. A közel háromnegyedórás vonulás után a Főkert tulajdonában álló városligeti gördeszkás pályán versenyekkel folytatódik a rendezvény: lesz street, game of skate és "félcső" verseny is, amelyekre bárki nevezhet.

A versenyek után koncertezik a Hősök nevű hiphopformáció és levetítik Flo Schenider hamburgi gördeszkás "Pushed" című 82 perces dokumentumfilmjét is.

A szervezet ezzel az évente megrendezett programmal szeretné a sportágat népszerűsíteni és összefogni a gördeszkás közösséget.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.