MMKM-ankét

Az óegyiptomi gyógyítóktól az ipari körzetek rehabilitációjáig

Újabb eredmények a hazai tudomány-, technika- és orvostörténet köréből címmel tudományos ankétot rendez a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum (MMKM) - más szakmai szervezetekkel közösen - november 21. és 23. között Budapesten.

2012.11.18 09:47MTI

A háromnapos tudományos találkozó több mint 50 előadása a tudomány, a technika és az orvostörténet szinte minden kérdését érinti, szó lesz a fogaskerekek történetéről, a játék és a történelem kapcsolatáról, a középkori sóbányászatról, az ipari körzetek rehabilitációjáról és az óegyiptomi gyógyítókról - közölte az MMKM.

A konferencia november 21-én a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Klubjában, 22-én a Közlekedési Múzeumban, 23-án a Magyar Kémikusok Egyesületének előadótermében várja az érdeklődőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.