Jön a nemzetközi hírű tánctársulat új műsora

Esszencia - Experidance budapesti premier a Show-Room-ban

Román Sándor nemzetközi hírű társulata június 6-án 19 órai kezdettel a főváros extravagáns helyszínén, a Show-Room Rendezvényházban mutatja be legújabb műsorát, Esszencia címmel.

2008.06.02 19:00ma.hu

Román Sándor nemzetközi hírű társulata, az Experidance 2008. június 6-án 19. 00 órai kezdettel a főváros extravagáns helyszínén, a Show-Room Rendezvényházban mutatja be legújabb műsorát, Esszencia címmel.

A budapesti premier előtt már nemzetközi porondon is óriási sikereket elért új előadásával az Experidance tánctársulatát ma már a világ 10 legjobb táncegyüttese között jegyzik.

A látványban rendkívül gazdag show-műsor az eddigi produkciók esszenciáját, a hagyományok és a XXI. századi életérzést ötvözi különlegesen hatásos módon.

A csapattól megszokott egyedi mozgást és zenei elemeket, valamint fénytechnikai effekteket felvonultató látványfantázia rendkívüli élményt ígér.

EXPERIDANCE Budapesti Premier

ESSZENCIA


Helyszín: Show Room rendezvényház, XIII. Lomb u. 16.

Időpont: 2008. június 6., péntek 19:00 óra

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.