Vakok, mozgássérültek és ép táncosok munkája

Különleges színészekkel láthatjuk Bozsik Yvette Lélektáncát

Június 4-én és 5-én Bozsik Yvette mutatja be Lélektánc című előadását a Millenárison, a Teátrumban - Az előadás vakok és gyengén látók, mozgássérültek, valamint ép táncosok közös munkája.

2008.05.26 19:30ma.hu

Bozsik Yvette Lélektánc című művét június 4-5-én, szerda-csütörtökön mutatják be a Millenáris Teátrumban este 20 órától.

Az előadás vakok és gyengén látók, mozgássérültek, valamint ép táncosok közös munkája, amelyben ép mozgásúak és mozgássérültek találkozhatnak felfedezés és kutatás, egymástól és egymás segítségével való tanulás céljából, annak érdekében, hogy újraéljék egymásról alkotott nézeteiket, előítéleteiket.

Színház, amely nem szánalmat és sajnálatot szeretne ébreszteni a nézőkben, hanem megmutatni az emberi test és természet korlátoltságának és szabadságának végtelen lehetőségeit.

Közreműködik:

Bozsik Yvette Társulat
Tánceánia Együttes
Gördülő Tánccsoport
Matatek Judit

Táncolják:
Barkó Tamás, Bruckner Csaba, Fülöp Tímea, Gál Eszter, Gombai Szabolcs, Hasznos Dóra, Kálmán Ferenc, Krausz Alíz, Matatek Judit, Pototzcki Gábor, Puskássy Márk, Samantha Kettle, Sárai Rita, Vati Tamás, Vágola Imre, Vislóczky Szabolcs

Zene: Philippe Heritier
Fény: Pető József
Tér: Vati Tamás
Jelmez: Bozóki Mara
Konzultáns, asszisztens: Bóta Ildikó
Kreatív producer, társrendező: Iványi Marcell
Koreográfus-rendező: Bozsik Yvette

Jegyár: 1800/2200 Ft

Az előadás a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében készült. Az előadás létrehozását a Mozgássérültek Állami Intézete segítette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.