Tíz tánc, lenyűgöző koreográfiák...

Ballroom for Life - Fergeteges táncegyveleg Budapesten!

A "Ballroom for Life" egy csodálatos egyvelege tíz táncnak - A fergeteges előadást az Elizarov Táncszínház 17 bajnok párosa mutatja be, lenyűgözően elegáns kosztümökben, egyéni és formációs koreográfiában, június 15-én a Budapest Kongresszusi Központban.

2008.05.21 18:00ma.hu

A "Ballroom for Life" egy csodálatos egyvelege tíz táncnak (bécsi keringő, angol keringő, tangó, quickstep, foxtrott, rumba, cha-cha-cha, jive, paso doble és a szamba).

Az előadást az Elizarov Táncszínház 17 bajnok párosa mutatja be, lenyűgözően elegáns kosztümökben, egyéni és formációs koreográfiában. A kitűnő táncosok, a csodálatos koreográfia és az elbűvölő fények világhírű slágerekkel kísérve egy gyönyörű, romantikus és szenvedélyes estét biztosít minden korosztály számára.

A "Ballroom for Life" műsor két ötven perces részből áll. Vescovo Maurizio és Törökgyörgy Melinda a 2007-es Latin táncok világbajnokságának magyar győztesei, mint sztárvendégek lépnek fel a műsorban és két nagyszerű tánccal is szórakoztatják a közönséget.

Az előadásokból TV felvétel készül, amelyet 2008 őszén Európában és Észak-Amerikában is kiadják DVD formájában. A "Ballroom for Life" produkciót nemcsak szórakoztatás, hanem egy olyan életstílust népszerűsít, amelyik az egészséggel, a művészettel és a sporttal is szoros kapcsolatban áll.

Elizarov Táncszínház

Az Elizarov Táncszínházat 1999-ben Szevasztopolban alapította meg Vadim Elizarov, aki ma is a színház koreográfusa és igazgatója. Vadim Elizarov egész Európában nagy tiszteletnek örvend és szakmailag elismert koreográfus, edző, tanár és szervező. Nemzetközi társastánc bíró és már többször is szerepelt az Ukrán nemzeti televízió táncos produkcióiban, mint a zsűri elnöke.

A táncszínház múltja 30 évre vezethető vissza a Viktoriya nevű társastánc klubhoz. Ez a klub szolgált alapjául a mai Elizarov Táncszínháznak. Ez volt a világon az első társastánc központú táncszínház amely nemcsak Ukrajnában és Európában, hanem már világszerte is széles körben elfogadott és nagyra értékelt.

A műsorban szereplő tizenhét páros mindegyike hivatásos táncos és számos páros elnyerte az Ukrán és Orosz országos bajnoki címet. Az Elizarov Táncszínház és korábbi elődje a Viktoriya Klub számos nagyszerű és felejthetetlen műsort állított már össze. Ilyenek például a "Carmen", "The Love Story", "Elite", "Argentín Tango", "Exhibition", "Notre Dame de Paris", "Pygmalion" és "Fuete".

Érdemes megemlíteni különleges előadásaikat, melyek gyermekeknek készültek: a "Diótörő", "Csipkerózsika" és a "The New Year's Field of Miracles". Műsoraikkal számos európai, ázsiai és észak-amerikai nagyvárosban megfordultak. A híres berlini Friedrichstadtpalasttól a Cannes-i Filmfesztiválig 1999-ben és 2000-ben.

2006-ban egy két hónapos kínai turné után Franciaországot hóditották meg, majd 2007 novemberében Kanadában debütáltak, ahol mind az öt koncertjükön óriási sikert arattak. Magyarországon 2005 őszén országos turnéval szerepeltek, melyen a siker hatalmas volt.

Az előre tervezett előadásokat újabbakkal kellett kiegészíteni a nagy közönségsikernek köszönhetően.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.