Új pénzeszközt vezetnek be Velencén

Készpénz nélkül az EFOTT-on: TP-vel fizethetünk

Az EFOTT is csatlakozik a készpénznélküli fesztiválok táborához, azaz idén július 3. és 8. között kizárólag TakarékPont Fesztiválkártyával lehet fizetni a legnagyobb hallgatói rendezvényen, Velencén.

2012.06.26 16:29ma.hu

Az idei EFOTT nem csak abban lesz más, hogy minden eddiginél több külföldi zenész lép színpadra, vagy hogy a szokásosnál is több sportolási lehetőséget kínál, de történetében először most színházi előadásokkal is készülnek, valamint csatlakozik a fesztiválkártyát alkalmazó rendezvényekhez.

Az 1976 óta vándorló, folyamatosan bővülő rendezvény úttörő vállalkozása, hogy az esemény idejére és helyszínére új pénznemet vezet be. Ennek értelmében július 3. és 8. között minden szolgáltatást TakarékPontban számolnak, így a sört is TP-ben mérik Ft helyett.

* A megtakarítás részletes feltételeit, továbbá az egyéb TakarékPont számlacsomagok kondícióit, szerződéskötési feltételeit, a TakarékPont hálózatban résztvevő Hitelintézetek által közzétett mindenkor hatályos Hirdetmények, Üzletszabályzatok, valamint a www.takarekpont.hu oldalon található további ismertetők tartalmazzák.

Az EFOTT és a legnagyobb hazai pénzintézeti hálózat, a TakarékPont együttműködésének köszönhetően több kedvezményt is élvezhetnek a leendő fesztiválozók, például kedvezményesen vásárolhatnak EFOTT hétvégi jegyet – ehhez egy napijegy áráért juthatnak hozzá, amely akár 5500 Ft megtakarítást is jelenthet számukra.*

A bankkártyaként működő TakarékPont Fesztiválkártyával sokkal gyorsabbá válik az EFOTT-on való fizetés. A kártyát már rögtön a fesztiválra történő belépéskor, a kasszánál is fel lehet tölteni, de további négy feltöltő ponton is átválthatjuk majd pénzünket TakarékPontokra, majd a fesztivál végén vissza – avatott a részletekbe Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

Hisszük azt, hogy a fiatalokat a közösségi élmények kovácsolják össze. Ezért tartjuk fontosnak, hogy jelen legyünk ezeken az eseményeken, hiszen ez az a korcsoport, amely leginkább igényli a támogatást, hogy felelősségteljes felnőttek, gondos szülők és sikeres emberek váljanak belőlük – mondta Brezina Szabolcs, a TakarékBank Zrt. ügyvezető igazgatója.

EFOTT – Csak szabadon…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.