Összecsapott az Animal Cannibals és Sub Bass Szabi

Képek - A sztárok már letesztelték az EFOTT strandfoci-pályáját

Deltás sportolók és menő zenészek vették birtokukba a velencei strandfoci pályát, ezzel is népszerűsítvén a közelgő EFOTT testmozgásra ösztönző lehetőségeit. A barátságos mérkőzéseken profi sportolók és hasonlóképp profi mikrofonforgatók csaptak össze.

Felavatták a strandfoci-pályát az EFOTT sztárjai képgaléria

2012.06.14 16:29ma.hu

Az EFOTT (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója) széles zenei kínálattal, és a több mint 300 fellépő mellett kulturális programokkal és sokfajta sportolási lehetőséggel várja idén is a fesztiválozókat, 2012. július 3-8. között. A legnagyobb hallgatói buli szervezői a héten egy barátságos strandfoci bajnokság keretein belül tesztelték, milyen Velence Északi Strandjának, az idei EFOTT helyszínének strandfoci-pályája.

Az esős idő nem csábított éppen szabadtéri sportra, mégsem szegte kedvét a négy meghívott csapatnak. Először az AlbaComp kosárlabdacsapatának tagjai, Juhos Levente és Gorzsás Balázs, kiegészítve az Animal Cannibals rappereivel, valamint Ulmann Ottó színésszel csaptak össze az Erdélyi Zoltán managelte AXE-ördögökkel.

Majd a SAPA Fehérvár AV 19 öt hokisa – akik egyben a válogatott kezdői is – játszott a TakarékPont csapatával, azaz Sub Bass Monsterrel, az Intim Torna Illegállal és Veres Márk BMX-bajnokkal szemben.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


A barátságos mérkőzések szakkommentátora a sporteseményeket hihetetlen leleményes hozzászólásokkal fűszerező Horti Gábor, a SportKlub oszlopos tagja volt, aki nem hagyott szó nélkül egyetlen esést sem – azokból pedig akadt bőven!

A bíró szerepét a volt NB I-es mérkőzésvezető, Arany Tamás látta el, aki pályafutása során háromszor is elnyerte az Év játékvezetője címet. Az egyenes kieséses rendszerben vívott mérkőzések végső küzdelme a jégkorong élsportolói, Bálizs Bence, Benk András, Ladányi Balázs, Tokaji Viktor és Vas Márton, valamint az AXE-ördögök között zajlott. „Az EFOTT legjobb strandfoci csapata” serleget végül az utóbbi brigádnak sikerült megszereznie.

Az AXE-ördögök csapatában Herczeg Zoltán divattervező, Győri Szabolcs, alias DJ Smiths, Tyukász Péter futsal játékos, valamint két strandlabdarúgó-válogatott tag, Sós Levente és Weisz Tamás rúgta a bőrt.

A szórakoztató-átmozgató játékot Sub Bass Monster egy fűben rögtönzött rappeléssel zárta, ahol és amikor a Csodaszarvasról regélt, a résztvevők pedig intenzív vonatozásba kezdtek. A délelőtt egy sátorban, barátságos keretek között, bográcsban főtt étel fogyasztásával zárult.

EFOTT – Csak szabadon…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.