5. évadához érkezett a Monk

Képek - Újra nyomoz a legflúgosabb nyomozó

A furcsa, fóbiákkal küzdő Monk tovább nyomoz a Universal Channel műsorán. Tony Shalhoub a népszerű magánnyomozó bőrébe bújva június 20-tól újabb kalandokba bonyolódik, kiköt egy rock koncerten, új pszichológust kap és még az apjával is találkozik.

Monk, a flúgos nyomozó visszatér képgaléria

2012.06.20 12:14ma.hu

A Golden Globe- és Emmy-díjas sorozat, a Monk, a flúgos nyomozó világszerte szegezi a televízió képernyője elé a fóbiákkal küzdő, kényszeres magánnyomozó történetének híveit.

Fotó: Universal (A galériához KATT a képre!)

A Universal Channel most az ötödik évaddal szórakoztatja a Monk-híveket. A szigorú szabályok szerint élő, szinte mindentől rettegő magánnyomozó csoda, hogy egyáltalán boldogul a világban, az pedig csak ráadás, hogy gyakran épp fura szokásainak és a fóbiái miatti precizitásnak köszönhetően bukkan rá egy-egy bűntény megoldására.

A Tony Shalhoub által alakított furcsa figura összesen harmincnyolc fóbiától szenved. Ezek közül a legnagyobb félelme a fogorvosokkal szemben van, de a top tízes listájában szerepelnek a baktériumok, a zsúfoltság és a liftek is, nem beszélve a vezetéstől, a gyerekektől vagy a betegségtől való félelemről.

A sor pedig egyre csak bővül, hiszen éppen az ötödik évad egyik epizódjában derül fény Monk nyomozó újabb fóbiáira, amikor új pszichológust kap.

Ám a félelmeken túl is érdemes Monkra koncentrálni, hiszen az ötödik évad epizódjaiban egy híres színésszel is találkozik, ellátogat egy farmra, egy rockkoncertre és még saját apjával is találkozik.

Monk, a flúgos nyomozó 5. évad – Universal Channel június 20-tól hétköznap esténként 19:20-kor

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.