A Universalon menti meg a világot az akcióhős

Pokoli hétvégét teremt Pierce Brosnan

Pierce Brosnan ismét világ-megmentő akcióra készül, ezúttal azonban nem James Bond bőrébe bújva. A vulkánkatasztrófa váratlanul csap le a hegyvidéki lakosok életére, a kérdés, hogy sikerül-e az evakuálás, mielőtt lávába borul egész Dante's Peak.

2012.05.25 13:05ma.hu

Igazi izgalmakkal teli szombatot ígér a Dante pokla című sikerfilm. Dante's Peak lakói az utolsó percig nem sejtik, hogy hamarosan valóban pokollá változik életük. Dr. Harry Dalton személyében bukkan fel a vásznon Pierce Brosnan, aki vulkanológusként próbálja felhívni a figyelmet a közelgő veszélyre, azonban senki nem hallgat a sármos szakemberre.

Mindössze Rachel Wando (Linda Hamilton) polgármester támogatására számíthat főhősünk, akihez az események sűrűjében annak rendje és módja szerint érzelmileg is közelebb kerül.


A James Bond ismert karakterét alakító Pierce Brosnan ezúttal az áradások és a földrengések uralta káosznak igyekszik útját állni. Merészkedj vulkán-közelbe, és élj át valódi izgalmakat a Universal Channellel!

Dante pokla május 26-án szombaton 21.00 órától a Universal Channelen!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.