Az író negyedik folytatáson dolgozik

Robert Langdon ismét szimbólumokra vadászik

Dan Brown továbbfűzi Robert Langdon harvardi szimbólumkutató kalandjait: éppen a negyedik folytatáson dolgozik.

2012.05.20 22:28MTI

A Da Vinci-kód népszerű, a nyilvánosság előtt ritkán megjelenő szerzője azonban ezenfelül alig valamit volt hajlandó elmondani a készülő regényről. Annyit jegyzett meg csupán, hogy másfél évnyi kutatómunka után tudott csak hozzáfogni az új sztori megírásához, valamint hogy "meglehetősen jól halad" vele, és hogy helyszíne ismét Európa, "a leglenyűgözőbb hely, ahol valaha jártam".
   
Annak ellenére, hogy halad a munkával, nincs kényszer a könyv mihamarabbi befejezésére, mivel "a kiadóm jó és nem gyors könyveket akar".
   
A Dan Brown New Hampshire-i szülőhelyén rendezett találkozón a szerző bemutatta a közönségnek édesanyját, Constance-t, és megjegyezte: "mindent a szüleimnek köszönhetek". Brown apja matematikatanár volt, anyja zongorát oktatott és a templomban orgonált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.