Gödörből csöbörbe

Örömzenére készül a Rotfront az Akváriumban

Igazi örömzenével indul a Gőzölgő Fesztivál esti koncertsorozata: a nyitónapon a berlini Rotfront zenekar táncoltatja meg az Akvárium Klub közönségét. Az Emigrantski Raggamuffin Kollektiv új felállásban és rég nem játszott magyar dalokkal lép a színpadra.

2012.02.22 08:33ma.hu

Az orosz-magyar-német-amerikai folyamatosan fejlődő anyagán túl Budapestnek előveszi a rég nem játszott magyar dalokat: a gasztronómiai fesztivál első napján, csütörtökön igazi forró hangulatot varázsol a belvárosba.

„A Gödör Klubban sok legendás estét éltünk át, amelyekből gyerekek születtek, házasságok jöttek létre, vagy szűntek meg. Kíváncsian várjuk a következő koncert eredményeit immár az Akvárium Klubban” – mondta Wahorn Simon énekes.

A zenekar női tagja, Gryllus Dorka egy időre visszavonul az énekléstől, hogy anyai feladataira koncentráljon, őt a bolgár származású Katya Tasheva helyettesíti ez idő alatt.

A zenekar szerteágazó ízléssel rendelkezik, így minden fellépésükre egy kisebb bárt hoznak magukkal. A rendezvény meleg italaiból, vagy pálinkáiból azonban kedvükre válogathatnak. Az első [origo] Gőzölgő Fesztiválon ugyanis bőséges kínálat lesz kávéból, forró csokiból, kakaóból, speciális teából, grogból, rumpuncsból, bombardinóból, forralt borból és szívet melengető pálinkából február 23- 26 között.

További információ:

http://www.facebook.com/akvariumklub

www.gozolgo.hu

A belépés napközben ingyenes!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.