Ismét jön a jazzel spékelt rendhagyó verses est

Programajánló: Balázs József Trióra szövegel az Akkezdet Phiai

Újra egy színpadon Süveg Márk és Závada Péter, azaz Akkezdet Phiai és a Balázs József Trió! A szócsavarás és a zene nagymesterei ősszel léptek fel együtt először nagyközönség előtt, és január 27-én jön a folytatás: a D-Link bemutatja: Süveg Márk & Závada Péter - Balázs József Trió versjazzest vol.2.

2012.01.20 12:17RedLemon

Már nagyon rég ismerem a srácokat, ám az, hogy közösen alkossunk valami nagyszabású dolgot, viszonylag új. A slam poetry műfajában találtuk meg a közös hangot, hiszen míg nekünk ez egy igazi örömzenélés, addig Márk és Péter a szövegben élheti ki magát. Sokat próbálunk, ám így is rengeteget improvizálunk koncert közben. Már csak ezért is várjuk a január 27-i közös estünket!” – árulta el Balázs József, a nemzetközileg is elismert tehetséges zongorista.


Józsit a kilencvenes évek közepén, a közös kocsmázások alkalmával ismertük meg. Mindnyájan szerettük a rapet, az r’n’b-t, és sokat jártunk, ha jól emlékszem, csütörtökönként a Maszkba. Azóta majd tizenöt év telt el. Józsiból világhírű jazz-zongorista lett. Nem hagyhattuk ki a lehetőséget, hogy visszaéljünk a régi „spansággal”, és berántsuk őket egy közös zenei projektbe.

Elemér, ha úgy tetszik, a csúcsdísz. Ő a hab a tortán. Remélni sem mertem, hogy elsőre igent mond. Mindig is lenyűgözött, ahogy dobol.
” – mondta Závada Péter, az Akkezdet Phiai tagja.

A D-Link bemutatja: Süveg Márk & Závada Péter (Akkezdet Phiai) - Balázs József Trió versjazzest vol.2.
Időpont: 2012. január 27. 22:00 órától: Vers est
24:00 órától dj-k: Saiid és Frequent (Goodfellaz classic hiphop)
Helyszín: Alcatraz Music Pub, 1072 Budapest, VII. Nyár u. 1.

A koncert ingyenes!

További információk: https://www.facebook.com/dlinkhungary

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.