Az idei ötösfogat

Prometheus koromsötétbe emeli a bosszúállókat

Több kasszasiker-várományos szupermozi is betámadja idén a mozikat - ideje kiválasztanunk azt az ötöt, amit a legjobban várunk.

2012.01.10 13:57ma.hu

1. A Sötét Lovag: Felemelkedés

Mit tagadjuk: imádtuk A Sötét Lovagot. Méghozzá mert Joel Schumeacher csiricsáré majomvilága után a rendező, Christopher Nolan mert visszatérni a Denevérember eredeti ponyvás-noiros világához; mert Christian Bale ugyan perfektül beszélte Batmant, de mégis, sehol sem volt ahhoz a brutalitáshoz képest, amit Heath Ledger Jokere hozni volt képes; és mert a mozi messze túllépett a képregényfilmekben megszokott toposzokon.

A Felemelkedés állítólag minden tekintetben lezárja Nolan Batman-trilógiáját, s hogy ez azt jelenti-e vajon, hogy - mint ahogy az egy régi Batman-képregényben megtörtént - a főellenség Bane a denevér gerincét töri, hamarosan kiderül.

Bemutató: július

prev[5/5]
  1. 1. oldal
  2. 2. oldal
  3. 3. oldal
  4. 4. oldal
  5. 5. oldal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.