Az idei ötösfogat

Prometheus koromsötétbe emeli a bosszúállókat

Több kasszasiker-várományos szupermozi is betámadja idén a mozikat - ideje kiválasztanunk azt az ötöt, amit a legjobban várunk.

2012.01.10 13:57ma.hu

5. A Bosszúállók

A magyar képregényes keresztségben annak idején (talán) a legendás Szeredás Lőrinc által A Bosszú Angyalaira keresztelt szuperhőscsapatról készülő mozi minimum, hogy a bennünk búvó, képregénycsősz kisgyerek legnedvesebb álma. Az eddigi Marvel produkciók (a Vasember 1-2, a Hihetetlen Hulk, a Thor, és az Amerika kapitány) egyazon univerzumba terelte hőseinket (többek között Robert Downey jr.-t, Chris Evanst, Samuel L Jacksont, ésatöbbi, ésatöbbi), úgyhogy most épp itt az ideje, hogy összefogjanak valami hatalmas és otromba ellen. Haba a tortán, hogy a világ legtökösebb sorozatának, a Firefly-nak az atyaúristene, Joss Whedon foglalja el a rendezői széket - bemutató: április 26.

[1/5]next
  1. 1. oldal
  2. 2. oldal
  3. 3. oldal
  4. 4. oldal
  5. 5. oldal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.