Az idei ötösfogat

Prometheus koromsötétbe emeli a bosszúállókat

Több kasszasiker-várományos szupermozi is betámadja idén a mozikat - ideje kiválasztanunk azt az ötöt, amit a legjobban várunk.

2012.01.10 13:57ma.hu

3. A Hobbit - Váratlan Utazás

Hosszan szülték, de a Gyűrűk Ura hihetetlen sikere után nyilvánvaló volt, hogy J.R.R. Tolkien másik halhatatlan műve sem kerülheti el a mozivásznakat. A rendező ugyanaz a Peter Jackson, aki immár másodjára tér vissza Középföldére, de felbukkannak olyan régi ismerősök is, mint Elijah Wood, Orlando Bloo, és természetesen az örök Gandalf: Ian McKellen. A Smaug sárkány ellen a törpék után kelletlenül kullogó fiatal zsákost a manapság a Sherlock című tévésorozatban dr. Watsonként értetlenkedő Martin Freeman alakítja. Az első előzetes ugyan meglehetősen vérszegény, a nosztalgia azonban mégiscsak azt mondatja velünk, hogy ez biza várós.

Bemutató: december 19.

prev[3/5]next
  1. 1. oldal
  2. 2. oldal
  3. 3. oldal
  4. 4. oldal
  5. 5. oldal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.