Hamarosan jön az előzetes

Nagyon leverték: összetört Batman arca

Már csak napok kérdése, és a rajongók a Mission Impossible: Ghost Protocol című film előtt maguk is szembesülhetnek a Denevérember halálos ellenségével: Bane-nel.

2011.12.11 10:27ma.hu

Christopher Nolan munkássága előtt már mi is többször kalapot emeltünk (például ehelyütt), de azt még a tamáskodók is beláthatják: amit a neves rendezőzseni a Batman-franchiseal művelt, több, mint mesteri. A trilógia záródarabja (mely A Sötét Lovag: Felemelkedés címet viseli) ugyan csak jövőre érkezik, ám a rajongók mégis hamarost végignézhetik az első öt percet - egy másik sorozat, a Mission Impossible széria negyedik részének Imax-vetítése előtt (hazai bemutató: december 15.) a The Dark Knight, azaz az előző epizód példáján felbuzdulva bemutatásra kerül a nagy ellenség, Bane, akinek a jelek szerint meg se kottyan gerinceken átgázolva közel jutni Batmanhez.

A hazai rajongóknak rossz hír, hogy a Fantom protokoll hazai vetítésein, a legújabb hírek szerint ez az öt perc nem lesz látható. Vigasztalásul álljon itt egy teljesen friss teaser poszter.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.