Christian Bale búcsút int a denevérembernek

Hány szárnyad van, Batman? Kettő vagy egy sem?

Végleg szögre akasztja a Batman-szárnyakat Christian Bale, aki a napokban fejezte be harmadik denevéremberes filmje, A sötét lovag - Felemelkedés forgatását.

2011.11.28 18:29MTI

A Christopher Nolan-féle Batman-trilógia főszerepét alakító színész egy Beverly Hillsben adott interjúban zárta le a korszakot. Mint mondta: "Tegnap az egész produkció összecsomagolt. Minden befejeződött. Velem és Chrisszel vége lesz ennek a Batman-korszaknak."

A 37 esztendős Christian Bale nem először helyezte kilátásba a sorozat kifutását. Egy éve már megjósolta, hogy a harmadik Batman-epizóddal véget is ér a széria, és utoljára veszi magára Batman-jelmezét, hacsak a rendező meg nem gondolja magát. A színész februárban A harcos című film epizódalakításáért Oscar-díjat kapott.

Decembertől egy kínai történelmi drámával jelentkezik az amerikai mozikban: Csang Jimou A háború virágai című filmjében szerepel. A sötét lovag folytatása júliusban kerül a filmszínházakba, 2013-ban pedig Terrence Malick két produkciójában, a Lawless és a Knight of Cups című filmben is látható lesz Bale.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.