Let's put a smile on that face

Pittsburghben készül az új Batman-film

Épületei és a forgatási helyszínek széles választéka miatt választotta Pittsburgh városát harmadik Batman-filmje felvételeinek színteréül Cristopher Nolan, a denevéres sorozat rendezője.

2011.04.06 11:51MTI

A Batman-stáb nyárra költözik a pennsylvaniai metropoliszba a The Dark Knight Rises című epizód munkálatainak idejére. A főbb szerepekben Christian Bale, Gary Oldman és a Macskanőt alakító Anne Hathaway látható majd a 2012 júliusában mozikba kerülő produkcióban.

"Pittsburgh gyönyörű város. Mindent megtaláltunk benne, amire szükségünk lehet, izgatottan várom, hogy ott töltsem a nyarat az új Batman forgatásával" - mondta el kedden Nolan.


A nagyváros számára nem újdonság a filmforgatás: 1990 óta száz játékfilmet, illetve tévés produkciót készítettek ott a helyi statisztikák szerint. Egyebek mellett A negyedik című közelmúltban forgalmazott sci-fi és Kevin Smith Zack és Miri pornót forgat című munkája született Pittsburghben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.