A dögös Christian Bale mellé válogatnak szereplőt

Agyalnak rajta, hogy ki lesz Batman új nője?

Anne Hathaway, Keira Knightley és Jessica Biel is kiköthet a színész mellett és ők lehetnek Batman új szerelme.

2011.01.13 08:30MTI/ ma.hu
Katie Holmes is volt Batman szerelme

Christopher Nolan, a Batman-sorozat rendezője Anne Hathawayt, Keira Knightleyt és Jessica Bielt is meghívta az új epizód szereplőválogatására.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a következő hetekben zajló castingon olyan új tehetségeket is kipróbálnak a női főszerepekre, mint Kate Mara (Vasember 2.), Charlotte Riley vagy a brit újonc, Gemma Arterton.

A Dark Knight Rises című filmben két fontos női szerep is kiosztásra vár: az intrikusé és Batman szerelméé. A forgatás májusban kezdődik londoni és Los Angeles-i helyszíneken.

A denevérembert ismét Christian Bale alakítja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.