2012 októberében mutatják be a legújabb kémsztorit

Skyfall lesz az új Bond-film címe

Hivatalosan is megerősítették a közösségi oldalakon már terjedő információt, miszerint a legújabb James Bond-film címe Skyfall lesz. Arról egyelőre nincs hír, hogy ez valóban Daniel Craig utolsó akciója lesz-e a 007-es szerepében.

Egy csokorban a James Bondok képgaléria

2011.11.04 10:45MTI

A brit titkos ügynököt ezúttal is - immár harmadik alkalommal - Daniel Craig alakítja, a női főszereplő Berenice Marlhoe francia színésznő, illetve Naomie Harris lesz. A filmet az a Sam Mendes rendezi, aki 1999-ben Oscar-díjat nyert az Amerikai szépség című munkájával.

Fotó: Wallpapers (A galériához KATT a képre)!


Mendes annyit elárult a legújabb Bond-kalandról, hogy Londonon, Kínán, Törökországon és Skócián át vezet majd az ügynök útja. Visszatérő szereplőként Judi Dench alakítja M-et, James Bond ellenségét Javier Bardem játssza, a szereplők között van Ralph Fiennes és Albert Finney is.

A Skyfall brit bemutatóját 2012. október 26-ra tűzték ki. Bond négy év szünet után tér vissza a filmvászonra a 2008-as Quantum csendje után.

Még több hír Daniel Craigről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.