A birodalom visszavágott

Az elmúlt 31 év legjobb videója: Apa, Te Tudtad Ezt?!?

Egyes popkulturális pillanatok örökre beégtek a mi nagy és közös tudatalattinkba. A következő videó kapcsán azonban nem is ez a nagyon nagy felismerés, hanem hogy egy újszülöttnek bizony minden vicc új...

2011.10.05 10:28ma.hu

Juszt sem tesszük meg a kötelező kört: ha Ön, kedves olvasó, nem tudja, ki Luke Skywalker vér szerinti apja (látták? direkt nem használtuk az "édes" kifejezést!), akkor tessék talán továbbkattintani, nem sokára lesznek majd híreink a Jobbikról bízvást. Aki azonban valamennyire is tisztában van a Star Wars univerzum családregényes aspektusával, netalántán még el is szörnyedt, mikor a nevezett fősith egy jól irányzott bal csapottal leválasztotta a Tatooinról szalajtott jedi-wannabe parasztgyerek jobbját, minden bizonnyal jól fog szórakozni a nap videóján, ahol is a könyörtelen apa (direkt nem használtuk az "édes" előtagot, látták?) kegyelmet nem ismerve szembesíti a négy éves lurkót az igazsággal.

Valljuk be, irigyek vagyunk: mi magunk, és ezzel valószínűleg mindenki így van, innen-onnan, de A Birodalom Visszavág megtekintése előtt már jól tudtuk a ki-kinek-a-kijét. Ekkora élményt ajándékozni valószínűleg csak olyan édesapa tud (látták?), aki egyúttal a pókemberes pólót sem szégyelli ráadni a gyerekre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.