George Lucas bejelentette!

Megvalósul a Star Wars rajongók vágyálma

George Lucas amerikai rendező produkciós cége bejelentette, hogy a Csillagok háborúja-sorozat 2011 őszén jelenhet meg Blu-ray lemezen.

2010.08.16 10:40ma.hu

2011 őszén jelenik meg a legendás sci-fi sorozat Blu-ray lemezen.

"A BD Star Wars-doboz tartalmazza majd mind a hat filmet a lehető legmagasabb kép- és hangminőségben" - adta hírül a Lucasfilm egy közleményben.

"A Blu-ray valóban a legalkalmasabb eszköz a Csillagok háborúja sorozat otthoni megtekintésére a tökéletes minősége miatt. A filmek kép- és hangminősége sosem lehet ennél jobb" - tette hozzá a rendező.

A BD-kiadás természetesen nem szűkölködik majd extrákban sem, dokumetumfilmek, kihagyott jelenetek és interjúk is szerepelnek majd a lemezeken.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.