Felvétel és lejátszás Blu-ray lejátszóval az LG-tő

Wifi-kompatibilis dupla HD-felvevő és Blu-ray kombinációja a nappaliban

Az LG itthon is bevezeti új Blu-ray lejátszóját a HR500-at, amelyet számtalan, otthoni szórakoztatást kínáló funkcióval látott el.

2010.05.07 07:55ma.hu

Az új LG HR500 lényegét a két DVB-T TV-vevőegység adja, amelyekkel miközben az egyik digitális TV csatornát nézzük, felvehetjük a műsort egy másik csatornáról, vagy akár egyszerre két adóról is rögzíthetünk, miközben megy egy Blu-ray film. 

Az LG HR500 készüléken a 250GB kapacitású beépített merevlemeznek köszönhetően az élő digitális TV adást késleltetve is nézhetjük, és 85 órányi HD-felvételt tárolhatunk rajta. A készülék USB porttal felszerelt, így külső merevlemez csatlakoztatásával igény szerint tovább bővíthető a tárolókapacitása. 

Ezeken a merevlemezeken további sugárzott adásokat rögzíthetünk, vagy DivX HD és MKV formátumú fájlokat játszhatunk le. 

A kétcsatornás felvétellel, Blu-ray lejátszással és wifi-kompatibilitással azaz a tartalmak óriási választékának kényelmes elérésével az LG HR500 még magasabb szintre emelheti az otthoni szórakozást” – mondta el Szili Krisztián, az LG Electronics Magyar Kft., regionális szórakoztatóelektronikai marketingmenedzsere. 

A HR500 csatlakozási lehetőségei mind azt a célt szolgálják, hogy egyszerű legyen az otthoni hálózat számítógépein és a DLNA technológiára épülő tárolóeszközökön őrzött tartalom elérése. 

A vezeték nélküli internetkapcsolat révén a HR500 közvetlenül eléri a YouTube videókat. A BD Live támogatásával a készülék további filmes tartalmakhoz fér hozzá a neten, melyeket a beépített 1 GB memóriának köszönhetően külső USB memória nélkül is kiválóan élvezhet. 

A HR500 egyszerűen, egyetlen HDMI kábel használatával csatlakoztatható HD vagy Full HD televíziókhoz. A HDMI összeköttetéssel a felhasználók mindig a lehető legjobb képminőséget élvezhetik, mind Blu-ray, mind az 1080p felbontásra felkonvertált hagyományos DVD lemezek esetén. 

A HR500 129 990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói ártól kapható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.