Soron kívül kaptak

Sziget - rekordidő alatt jutottak engedélyhez

A budapesti XI. kerületi önkormányzat soron kívül, "rekordidő alatt" bocsátotta ki a biztonságos szórakozás feltételeit garantáló rendezvénytartási engedélyt.

2011.08.05 23:01MTI

Minden szükséges dokumentum rendelkezésre áll a 2011-es Sziget fesztivál megrendezéséhez.

Vető Viktória és Antal Nikolett, a fesztivál sajtófőnöke és az önkormányzat sajtóreferense közös közleményében az áll: Újbuda jegyzője pénteken hivatalosan is megadta a rendezvénytartási engedélyt a fesztivál lebonyolításához. Az esemény súlyára tekintettel minden érintett hatóság soron kívül járt el, így az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat, a tűzoltóság és a rendőrség is eljuttatta azokat a szakhatósági engedélyeket az újbudai hivatalhoz, amelyek a rendezvénytartási engedélyhez szükségesek.

A közlemény szerint Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere azt mondta: mind Budapest, mind Magyarország számára fontos rendezvényről van szó, ezért igyekeztek a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni az engedélyezéssel járó feladatokat. Ugyanakkor meg kellett győződniük arról, hogy az ide látogató több százezer fiatal számára minden feltétel adott a biztonságos szórakozáshoz.

A "mínusz egyedik nappal" hétfőn kezdődő Sziget fesztivál augusztus 15-ig tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.