Nem tudják, miért

Hatalmas robbanás az izraeli Netánjában, halottak és sebesültek

Nagy erejű gázrobbanás történt, és tűz ütött ki péntekre virradóra egy társasházban az izraeli Netánja városában; a detonációban három ember meghalt, és legalább harmincan megsérültek - közölte az izraeli rendőrség szóvivője.

2011.06.17 07:10MTI

A robbanás egy négyemeletes társasház első szintjén történt nem sokkal éjfél után. Oka rögtön nem volt ismert, de - mint a szóvivő mondta - a vizsgálat során egyértelműen kiderült, hogy egy gázpalack robbant fel. Nem tudni, hogy ez mi miatt történt, de kizárható, hogy szándékosság okozta a robbanást - tette hozzá.
   
A detonáció hatására komoly károk keletkeztek az épületben. Az izraeli média először arról számolt be, hogy sokan a ház romjai alatt rekedtek, de a mentők később közölték, hogy mindenkit kimentettek a romok alól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.