A katasztrófa közbeszólt

A japán trónörökös pár nem vesz részt a brit királyi esküvőn

A japán trónörökös és felesége nem vesznek részt az április 29-i brit királyi menyegzőn az országukat sújtó pusztító földrengés és szökőár miatt.

2011.03.18 15:51MTI

A császári udvar ügynökségének pénteki közlése szerint Naruhito herceg és hitvese, Maszako hercegnő az eredeti tervekkel ellentétben nem vesznek részt Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjén.
   
A pár úgy döntött, hogy az ország északi partvidékét sújtó múlt pénteki halálos földrengés és szökőár miatt, inkább Japánban maradnak.

Fotó: MTI

 

A helyi hatóságok legutóbbi beszámolója szerint a természeti katasztrófának eddig több mint 6500 halálos áldozata van és tízezernél több embert még mindig keresnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.