Elintézte a rendőröknél a lolita szabadságát

Rubygate: kiskorú prosti okozhatja Berlusconi bukását

Bűnügyi eljárást indítottak Olaszországban Silvio Berlusconi miniszterelnök ellen a hazai sajtóban "Rubygate" néven ismert ügyben, amelyben a gyanú szerint a kormányfő visszaélt hivatali beosztásával egy kiskorú prostituált érdekében.

2011.01.14 13:05MTI

Berlusconi tavaly május 27-én éjjel állítólag közbenjárt egy milánói rendőrkapitányságon azért, hogy engedjenek szabadon egy lopásért őrizetbe vett, akkor még kiskorú marokkói prostituáltat, bizonyos Rubyt.

Feltételezések szerint a miniszterelnök így akarta elkerülni annak kitudódását, hogy észak-olaszországi rezidenciáján, több alkalommal igénybe vette egy kiskorú prostituált szolgáltatásait - írta a Corriere forrás megjelölése nélkül.

Az archív képen a RUBY becenevű marokkói prostituált egy genovai discóban tartott partit látogat 2010. november 11-én. (fotó: MTI)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.