Az amerikai elnök kisebb sportbalesetet szenvedett

12 öltéssel varrták össze Barack Obama száját

A washingtoni Fehér Ház közlése szerint össze kellett varrni 12 öltéssel Barack Obama elnök ajkát, miután egy családi kosárlabdázás közben ütést kapott a szájára.

2010.11.27 19:31MTI

Szóvivője, Robert Gibbs elmondása szerint a szenvedélyes kosaras elnöknek valaki az arcába könyökölt pénteken az ellenfelek közül, miközben a hadsereg egyik washingtoni létesítményében barátokkal és családtagokkal egy alkalmi meccset játszott.

A kisebb műtéthez az elnök helyi érzéstelenítést kapott - tette hozzá Gibbs. Fotóriportereknek később sikerült lencsevégre kapniuk Obamát, amint a Fehér Ház egyik emeleti ablaka mögött éppen borogatást szorít a szájára, miközben éppen meghozzák a Fehér Ház karácsonyfáját.

Barack OBAMA amerikai elnök jegeli ajkát - Fotó: MTI/AP/Pablo Martinez Monsivais

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.