Hat embert már elengedett a volt rendőr

A turisták kivégzésével fenyegetőzik a manilai túszejtő

A túszok kivégzésével fenyegetőzött hétfőn Manilában az a fegyveres férfi, aki órákkal korábban hatalmába kerített egy hongkongi turistabuszt. A busz környékéről ezután lövések döreje hallatszott.

2010.08.23 13:37MTI

A túszejtő - egy elbocsátott Fülöp-szigeteki rendőr - azt mondta, megöli a fogva tartott 16 hongkongi turistát, ha a helyszínre kivezényelt kommandósok megközelítik a buszt.

"Látom a kommandósegységeket, tudom, hogy meg fognak ölni. Én is megtehetem ezt bármely pillanatban, ezért jobb lenne, ha mindannyian eltűnnének" - közölte Rolando Mendoza egy helyi rádióadó élő adásában.

A hatóságok közlése szerint a rendőrök rálőttek a busz kerekeire, és körülvették a járművet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.