Kocsijában ragadt a rémült férfi

50 ezer méh támadt egy rendőrre

Három órán át ostromolt 50 ezer méh az Egyesült Államokban egy rendőrt, aki kocsijában fohászkodott, hogy a dühös rovarok ne tudjanak bejutni hozzá.

2010.08.20 11:29MTI

Az eset Észak-Karolina államban történt. Lerobbant egy teherautó, mely 60 méhkast szállított, ehhez ment ki a 31 éves rendőr intézkedni. A melegben a méhek kirajzottak.Feltehetően azért támadtak a rendőrautóra, mert felizgatta őket a villogó fény, királynőjük nélkül pedig teljesen összezavarodtak.

A rendőr azt a parancsot kapta, hogy maradjon veszteg az autóban, ne hajtson el, mert a közelben iskolák vannak és sok gyerek. Idővel megérkezett egy egyetemi méhszakértő, aki cukros vízzel lepermetezte a méheket, azok elkezdték egymást békésen nyalogatni, minek köszönhetően vissza lehetett terelni őket a kasokba.

A rendőrt egyetlen méhcsípés érte. Magát hibáztatta miatta, mivel agyoncsapott egy harcias dolgozót az 50 ezer fős ostromló seregből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.