Szolgálati motorjával esett

Szörnyethalt egy rendőr az M1-en

A helyszínen belehalt sérüléseibe az a rendőr, aki szolgálati motorkerékpárjával elesett az M1-es autópályán, Tatabányánál. A tragikus balesetet az okozhatta, hogy a motorkerékpár megcsúszott az esőtől nedves pályán - értesült a HavariaPress.

2010.08.16 17:42HavariaPress

A baleset hétfőn délelőtt történt a sztráda 62-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon. A motoros rendőr a felhőszakadás miatt vizessé vált pályán elvesztette uralmát járműve felett, s nagy sebességnél elcsúszott.

A rendőr lezuhant motorjáról, nekicsapódott a szalagkorlátnak, s eközben halálos sérüléseket szenvedett. A mentők helikoptert is küldtek a helyszínre, de segíteni már nem lehetett a rendőrön.

A baleset helyszínén a sztráda érintett oldalát lezárták. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.