Nyomoz a svájci rendőrség

Miért jött az alsóörsi feltételezett rendőrgyilkos Magyarországra Rambót játszani?

Már vizsgálják az alsóörsi lövöldözés feltételezett tettesének svájci kapcsolatait is - értesült a Népszabadság.

2010.08.12 07:16Népszabadság

A lap szerint kérdéses, miért jött Sz. Bálint Magyarországra "Rambót játszani"?

A svájci hatóságok már vizsgálják az Alsóörsön történt lövöldözés feltételezett tettesének, a bázeli illetőségű Sz. Bálint ottani kapcsolatait - értesült a Népszabadság.

Keresztes Imre, az ügyben eljáró Központi Nyomozó Főügyészség vezetője ezt megerősítette a lapnak. A cikk szerint Svájcban leginkább arra kíváncsiak, hogy miért indult el a férfi egy arzenálnyi - ott engedéllyel tartott - fegyverrel, símaszkkal és golyóálló mellénnyel "Rambót játszani" Magyarországra.

 Miért ölt meg nálunk egy rendőrt és egy főiskolást. Vizsgálják továbbá, hogy voltak-e alvilági kapcsolatai - bár ez a róla korábban nyilatkozó lövészklubtársak véleményének fényében valószínűtlennek tűnik - olvasható a lapban.

A balatonalmádi rendőrkapitányság állományának megemlékezést tartanak az áldozatokról - Fotó: MTI

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.