Olyan alapvető dologról tanulnak, mint a jachtok

Az igazi luxus: "Gucci-diploma"

Aki eddig azt hitte, hogy az egyetemisták élete az olcsó sörről, a turkálós cuccokról, és a politizálásról szól, valószínűleg nem hallott még a Monacói Egyetem ősszel induló kiskereskedelmi mesterképzéséről.

2010.08.08 09:33MTI

A hallgatók a kurzusokon ugyanis magánrepülőkről, jachtokról és olyan luxusmárkákról tanulnak, mint amilyen például a Gucci. A képzést egyébként a Gucci és a Ralph Lauren márkák vezetőivel együtt találta ki az egyetem. 

A 35 nemzetközi hallgató olyan alapvető dolgokról fog tanulni, mint a cipők, az ékszerek, az órák, az autók és a jachtok. A tanulók héthónapos szakmai gyakorlaton is részt vesznek különféle luxusbutikokban. Nagy szükség van képzett menedzserekre a szakmában. 

Amennyiben a vásárlás aktusát maradandó élménnyé teszik, a vevőben kialakul a márkával kapcsolatban egy "hosszútávú érzelmi kötődés" - idézte a projekt vezetőjét, Annalisa Tarquinit a BBC hírszolgálata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.