A támadó a tehetségkutatón tüzelt!

Szörnyű - Egy halott! Lövöldöző rontott egy rotterdami kávézóba

Egy halottja és három sebesültje van annak a lövöldözésnek, amely szombatra virradóra tört ki egy rotterdami kávézóban.

2009.04.11 12:30MTI

Egy ember meghalt, hárman megsebesültek abban a lövöldözésben, ami szombatra virradóra tört ki egy rotterdami kávézóban.

A rendőrség szerint egy holland nemzetiségű, rotterdami illetőségű, 45 év körüli férfi kezdett el lövöldözni először a kávézó előtt, majd odabenn.

Fotó: MTI

A zsúfolt, szűk helyiségben éppen egy énekes tehetségkutató verseny folyt, és hangosan szólt a zene.

A hatóságok úgy vélik, hogy az amúgy jó hangulatú este során nézeteltérés törhetett ki a jelenlévők között, amely után a gyanúsított pisztolyt rántott.

A lövöldözőt végül a személyzet és vendégek teperték le a földre, s ott tartották a rendőrök kiérkezéséig. A tettest szombaton hallgatják ki a hatóságok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.