Rongálás miatt indult eljárás

Ittas férfi lövöldözött a szomszéd házára Nyíradonynál

Belőttek egy Nyíradony melletti tanya ablakán vasárnap hajnalban - közölte a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel. A házban senki sem sérült meg.

2009.03.16 16:09MTI

Vezendi Jánosné rendőr őrnagy tájékoztatása szerint a háziak nem tulajdonítottak az esetnek jelentőséget, összetakarítottak, majd délután elmesélték a történteket egy ismerősüknek, aki értesítette a rendőrséget. A rendőrségi helyszíni szemle során két légpuskalövedéket találtak a lakásban.

A széleskörű adatgyűjtés során ellenőrizték a szomszédban lakó férfit is, aki rendelkezett légpuskával.

A férfi elmondta, hogy hajnalban, ittas állapotban ő lövöldözött légpuskával, ekkor találta el a szomszéd ház ablakát. A férfi ellen rongálás miatt indult eljárás
- mondta a rendőrségi szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.