Több lövést adtak le!

Lövöldözés Budapesten! Elfogták a terepjáróval menekülő gépkocsitolvaj-páros egyik tagját

Elfogták szerda délután annak a gépkocsitolvaj-párosnak az egyik tagját, akiknek terepjárójára kedd este rálőttek a rendőrök a III. kerületben - mondta Tafferner Éva, a BRFK kommunikációs osztályának vezetője az MTI-nek.

2009.03.11 18:10MTI

A keddi helyszín közelében fogták el a feltételezett elkövetőt - közölte. Sass Oszkár, a BRFK sajtóügyeletese korábban az MTI-nek elmondta: kedd este 22 óra körül igazoltatni akartak két gyanús személyt Budapesten, a III. kerület Kunigunda utcában.

A két férfi egy terepjáróval a rendőri felszólítás ellenére menekülni kezdett, nekitolatott egy rendőrautónak.

Az intézkedő rendőrök testi épségük megóvása, valamint a menekülés megakadályozása érdekében több lövést adtak le a terepjáró kerekeire, aminek következtében az ismeretlenek az autót hátrahagyva menekültek el a helyszínről. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.