Egy busz és egy teherautó ütközött!

25 halottat követelt egy rettenetes közúti baleset Oroszországban

Huszonöt ember vesztette életét a Vlagyimiri területen történt közlekedési balesetben, amikor egy Neoplan típusú autóbusz és egy teherautó összeütközött csütörtökre virradó éjszaka.

2009.03.26 08:21MTI

Borisz Koloszov, a rendkívüli helyzetek minisztériuma helyi részlegének sajtósa az Interfax hírügynökséget úgy tájékoztatta hajnalban, hogy további négy személy megsérült, s őket kórházba vitték.

A Moszkvától 150 kilométerre északkeletre lévő Vlagyimiri területen Uljanovszkból Moszkva tartott a Neoplan busz, s vele szemben haladt a szórakoztató elektronikával megrakott Kamaz teherautó.

A két jármű frontális ütközését az okozta, hogy a teherautó egyik kereke defektet kapott, ezért a jármű irányíthatatlanná vált, áttért a menetiránnyal szembeni sávba, majd a buszba rohant.

Az áldozatok közt van a Kamaz vezetője is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.