Tíz autó csúszott egymásba a hó miatt!

Tömegkarambol Borsodban! Számos súlyos baleset a csúszós utak miatt!

Tömeges baleset történt az M30-as Felsőzsolca és a Cora áruház közötti szakaszán a csúszós út miatt szerda reggel - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

2009.03.25 09:41MTI

Egyedné Novodonszki Éva elmondta, hogy az M30-ason tíz autó ütközött össze. Hozzátette: számos személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt megyeszerte, a csúszós, síkos, jeges utakon

A 3-as számú főúton, Encs, Méra és Csobád térségében rengeteg a baleset, mentőhelikopter viszi el a sérülteket. Sajgó Tamás, a Magyar Közút Kht. megyei ügyeletese az MTI-nek azt mondta, hogy folyamatosan szórják a csúszós utakat. 

A hó éjfél után kezdett esni a megyében. A pár milliméternyi csapadék ráfagyott az utak burkolatára.

Leszakadt a hó Hajdú-Biharban

Megdöbbentek Debrecen lakói: március vége felé ritkán látott télies időjárásra ébredt a város. A mínusz 3 Celsius-fokos hideg mellett rövid idő alatt 6 centiméteres hó esett a városra, erős szél kíséretében.  

Részletek és fotók itt!

Kamionbaleset a 35-ös úton: egy halott, két sérült

Egy ember meghalt, kettő könnyebben megsérült, amikor kamion és személygépkocsi ütközött össze szerdán a 35-ös főúton - közölte az MTI-vel a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese. Elmondása szerint a baleset Hajdúböszörmény határában történt. A rendőrség a helyszínelés idejére a teljes utat lezárta, a feltorlódott járművek elterelésére nincs lehetőség.

Tucatnyinál is több baleset történt a hajnali havazás miatt

Tucatnyinál is több baleset történt a hajnali havazás miatt a kelet-magyarországi régióban szerdán reggel.
 
Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében hajnalban és kora reggel 13 baleset történt, közülük egyben halálos áldozat is volt. Súlyos balesetek akadályozzák a közlekedést Borsodban is. Hajnalban 2-3 centiméternyi hó hullott Hajdú-Biharban és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Az autósokat úgy tűnik, készületlenül érte a havazás, mert néhány óra alatt tucatnyinál több baleset történt a régióban. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.