Állati

Csodálkozva nézte a maci, mi az a sípálya - videó

Egy medve is benézett az egyik legnépszerűbb román sípályára.

2020.01.04 15:40ma.hu

Szombat délután medve jelenlétét észlelték a Predeálhoz tartozó kelebucsi sípályán, ezért a környéken tartózkodókat a RO-Alert rendszeren keresztül értesítették a veszélyről, a helyszínre pedig a brassói csendőrség egyik járőrcsapatát is kivezényelték.

A forgalmas sífelvonótól pár száz méterre, egy fán megörökített medvét a csendőrség elkergette, majd további két járőregységgel kiegészülve a helyszínen maradtak, hogy megakadályozzák a visszatérését. Jelenleg kilenc csendőr vigyáz a pályát továbbra is használó turistákra, akiket óránként figyelmeztetnek a RO-Alerten keresztül. Aki csak teheti, kerülje el a környéket – írja a Főtér a katasztrófavédelem üzenetére hivatkozva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.