Állati

Rossz nézni, ahogyan ezek a medvebocsok az országút mellett játszanak a hóban - videó

Milyen téli álom?

2020.01.03 15:21ma.hu

A Háromszéki-havasokat (Vrancea-hegység) átszelő országút mellett filmezték le a két medvebocsot, akik önfeledten játszadoztak és bukfenceztek a nagy hóban. A felvételeket a biológiai sokféleség megőrzésére létrejött foksányi egyesület tette közzé, a Főtér.ro szerint azzal a céllal, hogy a környéken járók óvatosan vezessenek és semmi esetre se álljanak meg az út mentén például medvét etetni.

Ezeknek a bocsoknak most szerencséjük volt, hogy nem gázolták halálra őket, de ez nem jelenti azt, hogy nem fog bekövetkezni a tragédia. 2019-et ugyanis joggal nevezhetjük a medvegázolások évének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Koronavírus - Összegyűjtötte a járvánnyal kapcsolatos tévhiteket a WHO

A vírus elleni védekezés leghatékonyabb módja a gyakori kézmosás.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.