Durva

Kiszökött egy oroszlán, ki kellett üríteni a Veresegyházi Medveotthont

Teherautóval vitték ki a látogatókat.

2019.12.20 15:10ma.hu

Egy oroszlán kiszökött az elzárt kifutóból, ezért ki kellett üríteni a Veresegyházi Madveotthont. Teherautóval vitték ki a látogatókat.

Kuli Bálint, a medveotthon Állatokért felelős igazgatója, az Indexnek azt mondta, az oroszlán csak egy látogatók elől elzárt területre ment ki. Már elfogták, senkinek nem esett bántódása.

"Fél 11-kor érkeztünk 2 kicsi gyermekkel, bementünk, megnézték az állatokat, oroszlánokat. De nem mentünk körbe, elmentünk az oroszlánokig, aztán vissza. Elmentünk a játszótérre, ott voltunk 1 órája, aztán elkezdett 2 férfi kiabálni és integetni, hogy kiszabadult egy oroszlán. Elkezdett mindenki kifelé szaladni, a kisebbik gyereket kézben vittem, a nagyobbat, szegényet, meg húztam magam után. Végül egy hölgy visszafordult és segített vinni a nagyobb gyereket. A parkolóban vártunk, azt láttuk, hogy megy ki több autó. Még most is remegek, félelmetes volt - mesélte a lapnak egy szemtanú olvasó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.