Erőszak

Fegyveres támadás érte az USA egyik legrégebbi újságjának szerkesztőségét

Legalább öt embert a helyszínen kivégeztek. A szemtanúk arról számoltak be, hogy a lap alkalmazottai az asztalok alá bújva próbáltak a lövések elől fedezékbe húzódni.

2018.06.29 00:10ma.hu

Legalább öt ember meghalt, mikor fegyveres támadás érte az annapolisi (Maryland) Capital Gazette lap szerkesztőségét. A felfegyverzett támadó betörte az üvegajtót és azonnal lövöldözni kezdett.

A tettest elfogták, egy fehér felnőtt férfi. A támadás oka egyelőre nem ismert, úgy tűnik, nem terrortámadásról van szó. A lövöldözésben többen életveszélyesen megsérültek, őket kórházba szállították. A tettesnél a fegyveren kívül egy csomagot is találtak, ami feltételezhetően robbanószerkezetet tartalmaz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.