Kereskedelem

Törökország elleni szankciókat töröltetett el Putyin

Eltöröltetett Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden több olyan, Törökország elleni szankciót, amelyeket Moszkva azt követően vezetett be, hogy a török légierő 2015 végén a szíriai határ közelében lelőtt egy orosz bombázót.

2017.05.31 14:04MTI

Megszűnt egyebek között a török munkások oroszországi alkalmazására és a török cégek ottani tevékenységére vonatkozó tilalom. Az orosz vezetés az elmúlt hetekben többször is ígéretet tett a gazdasági büntetőintézkedések maradéktalan felszámolására.

Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök ugyanakkor a múlt héten Isztambulban újságírók előtt kijelentette, hogy a paradicsomra - a török agrárexport egyik legfontosabb terményére - meghirdetett importtilalom egyelőre érvényben marad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.