Sokkoló

Besétált egy bankba és felgyújtotta magát egy 21 éves fiatal

Az eset az ausztráliai Melbourne egyik bankfiókjában történt, az önégetővel együtt 26-an szenvedtek súlyos égési sérülést, többek állapota - köztük a fiatalé - kritikus.

2016.11.18 15:29ma.hu

A tettes élet és halál között lebeg a kórházban, így indítékairól ki sem tudják kérdezni - mondta Victoria állam rendőrfőnöke.

A férfi a Commomnwealth Bank egyik fiókjában sétált be Melbourne egyik külvárosában. Majd minden átmenet nélkül a magával hozott folyadék magára locsolta, és meggyújtotta. Pillanatok alatt hatalmas tűz keletkezett, amelyben összesen 26-an sérültek meg. Közülük hatnak az állapota életveszélyes, ezek között van maga a tettes is - írja a BBC.

Az égési sérülések mellett súlyosak a légzőszervi problémák is, mert sűrű fekete füst borította el az egész bankfiókot, mely szinte teljesen kiégett.

A rendőrség nagy erővel nyomoz a tettes kapcsolatai után, hogy kiderüljön: miért gyújtotta fel magát a 21 éves fiatalember.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.