Állatkínzás

Brutális módszerrel hallgattatták el az ugató kutyákat

Hátborzongató, milyen szadizmusra képes néhány ember, ha megzavarja valami nyugalmukat - mint amilyen például a kutyaugatás. Durva képek, csak erős idegzetűeknek!

2016.08.19 08:00ma.hu

Az angolszász országokban ducktape-nek nevezett ragasztószalagot számos filmben láthattuk már, emberek megkötözéséhez használják, vagy szájuk leragasztásához.

Talán innen vette az ötletet az a 42 éves férfi, aki Észak-Karolinában brutális módszerrel hallgattatott el egy staffordshire-keverék kiskutyát. Caitlynre sajnos már akkor találtak rá, mikor már több napja kínlódott és szenvedett az orrára szorosan rátekert ragasztószalagtól. Nem hogy inni és enni sem tudott, de nyelvének nagy része vérkeringés hiányában elhalt. És ez még semmi ahhoz képest, mennyi komplikáció vár még rá emiatt a gyalázatos tett miatt.




Mindazonáltal, nem ez az egyetlen eset

Egy nő a Facebookra tette fel, hogy mit művel a kutyájával - mondanunk sem kell, hogy azonnal letartóztatták.

Hiába mentegetőzött, hogy csak egy percig volt a kutyán a ragasztószalag, utána rögtön le is vette, mert az eb "megértette" a célzást - mármint hogy sokat ugat - barátai és környezete erőteljesen kiakadt rá.

Van, aki azért csinálja, mert zavarja az ugatás, van, aki "poénból"






Ha bármi hasonlót tapasztal, azonnal hívja a rendőrséget!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.