A többi utast kezdte ijesztgetni a tulajdonos

Pánik egy ausztrál vonaton: óriáskígyó hozta rá a frászt az utasokra

A bébipitont elkobozták tulajdonosától, miután ijesztgette az állattal az utasokat.

2016.07.20 14:31MTI

Fiatal óriáskígyót kobzott el az ausztrál rendőrség szerdán egy vonaton, miután tulajdonosa a többi utast kezdte ijesztgetni vele Új-Dél-Wales államban.

Illusztráció (Ullstein bild)

Egy 20 éves férfi vette elő hátizsákjából és mutogatta büszkén a többi utasnak az 1 méteres pitonbébit egy ingázókat szállító vonaton Sydneytől északra. Mutatványa azonban nem igazán tetszett a kígyó épségéért aggódó utasoknak, akik hívták a rendőrséget.

A szőnyegmintás piton egy alfajához tartozó, Bread nevű gyémántpitont a rendőrök Woy Woy állomáson vették el a férfitól. Az állatot egy hüllőparkban helyezték el.

A kígyómutogató férfi ellen várhatóan vádat emelnek védett faj birtoklása és közszemlére tétele miatt, amiért akár 300 ausztrál dollár (65 ezer forint) pénzbírsággal sújthatják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.