Elképesztő felvétel

Véletlenül lefotózta, ahogyan kiszáll a lélek a balesetet szenvedett motorosból

Balesetet látott egy sofőr, gondolta, lefotózza és küldi kamionos társainak, hogy merre nem érdemes menni, ám maga is megdöbbent, miután megnézte a felvételt...

2016.07.16 14:40ma.hu
Elvesztette a család a nagypapát

Saul Vazquez készítette még július 12-én a felvételt a kamionja fülkéjéből, Campton és Stanton között. A fotón ő maga is meglepődött, majd feltöltötte a Facebookra. A kép futótűzként terjedt a közösségi oldalakon.

"Megállt egy pillanatra, hogy búcsút vegyen" - véli Charles Deadman családja, aki gyászolja a nagypapát. A 74 éves férfit ugyanis halálos motorbaleset érte a hét elején.

A Kentuckyban található 15-ös úton történt szerencsétlenségnél a mentők megpróbálták újraéleszteni a motorost, ekkor készült a fotó is. Majd hiába szállították kórházba, már csak a halál beálltát tudták nála megállapítani.

Családja szerint nagyon szeretetteljes ember volt, imádta őket és a motorokat egyaránt. Egyik barátja elmondta, hogy "The Dead Man"-nak becézte magát, és már tervezte a saját temetését, hogy ne legyen sok gondja a hozzátartozóinak ezzel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.